iPhone Den Haag repareren

Mijn man en ik zijn vorige week een kijkje gaan nemen bij Sumoo meubels omdat we een mooie chaise wilde voor onze huiskamer. We hadden er al een enkele op het internet gezien waar we direct op vielen en maar we wilde ze ook persoonlijk gaan bekijken. Mijn man moest bovendien ook zijn iPhone laten repareren en vonden we het een goed idee om twee vliegen in een klap te meppen. We moesten toch langs Den haag om naar Sumoo meubels te gaan en besloten we daar de iPhone te laten repareren, we wisten alleen wel niet waar.

Door even op het internet te googelen en op de balk “iPhone den haag repareren” in te tikken kwamen we al gauw op gsmparadise.nl terecht waar we bovenaan op de site zagen staan dat ze een “klaar terwijl u wacht” service hadden. Dat was dus net waar we naar opzoek waren. Op deze manier zouden we er dus meteen een gezellig uitje van maken door eerst even naar Den Haag te rijden voor een iPhone reparatie dan lekker wat eten en door naar Sumoo voor een mooie chaise.

Zo gezegd zo gedaan we vertrokken rond een uur of 11 naar Den Haag waar ze bij GSM Paradise binnen een half uur de iPhone gerepareerd hadden en we tevens zagen dat je de telefoon ook op kan sturen voor een reparatie wanneer je niet in de gelegenheid bent om er naar toe te gaan. Daarna zijn we voor een heerlijke lunch bij een wegrestaurant geweest. Eenmaal aangekomen bij Sumoo hebben we eerst een groot aantal meubels bekeken en kozen we voor een mooie chaise in een warme kleur die mooi in ons huis past. We hebben een hele gezellige dag gehad met een superservice in beide bedrijven.